Neem contact met ons op: 071-5813030

WPML not installed and activated.

Multi-Mover XXL elektrotrekker

De Multi-Mover XXL is één van de sterkste loop elektrotrekkers op de markt. De machine is speciaal ontwikkeld om grote lasten op wielen te transporteren zonder fysieke inspanning te leveren.

Dankzij de speciale aandrijving met een vier kilowatt draaistroommotor heeft deze elektrotrekker geen enkel probleem om lasten van 20ton weg te trekken.

Waar heftrucks voor horizontaal transport worden ingezet, neemt de kans op schades aanzienlijk toe. Met onze elektro-trekkers gaat de productiviteit omhoog en neemt de kans op schades af. Daarnaast is er geen certificaat nodig om de machine te besturen.

Met de optionele hydraulische cilinder kunnen lasten tot 2000kg opgetild worden. Er zijn twee type accupakketten leverbaar; onderhoudsvrij of een voltractie accupakket met centraal vulsysteem.

Eenvoudige bediening

De Multi-Mover XXL is dankzij de tillerhead eenvoudig te bedienen. Standaard voorzien van potentiemeter om de snelheid traploos te regelen. Met de snelheidsschakelaar kan er snel tussen twee snelheden geschakeld worden.

Stuurbaar neuswiel

Het stuurbare neuswiel zorgt voor een extreem korte draaicirkel. Zelfs in de kleinste ruimtes kan er eenvoudig gemanoeuvreerd worden.

 

Massieve banden

Standaard wordt de Multi-Mover geleverd op massieve banden van Continental. Deze banden zorgen in de meest extreme situaties voor de hoogst mogelijke tractie. De banden zijn ook leverbaar in een non-marking variant.

 

Stuurarm

De stuurarm is in hoogte verstelbaar zodat iedere gebruiker altijd op de juiste hoogte de machine kan bedienen. De wegrijbeveiliging zorgt ervoor dat de machine niet kan rijden als de arm omhoog staat.

SpecificatiesMulti-Mover XXL
Voltage/Vermogen36 Volt 4000 Watt
AandrijvingDifferentieel
MotorAC
Hellingspercentage15%
Max. gewicht op voertuig2000 Kg
Trekvermogen10.000 N
Rem inrichtingElektro magneet rem
Snelheid vooruitTraploos 0-6 km/h
Snelheid achteruitTraploos 0-6 km/h
BandenMassief Continental
Accu indicatorJa
ClaxonJa
Lader20A extern
Accupakket6×6 Volt 245Ah onderhoudsvrij
Afmetingen lxbxh137x97x138 cm
Gewicht incl. accu560 Kg