Neem contact met ons op: 071-5813030

WPML not installed and activated.

 

Multi-Mover S elektrotrekker

De V-move S elektrotrekker is dankzij de compacte afmetingen uiterst handzaam in gebruik. Met de speciale koppeling wordt het verplaatsen van (rol)containers en andere karren op wielen heel eenvoudig. De V-move S wordt aangedreven door twee sterke elektromotoren en kan daardoor tot maximaal 1.300 kilogram verplaatsen. Het verwisselbare accupakket zorgt voor een non-stop rijtijd en kan daardoor efficiënt ingezet worden.

Eenvoudige bediening

De Multi-Mover S is dankzij de tillerhead eenvoudig te bedienen. Standaard voorzien van potentiemeter om de snelheid traploos te regelen. De stuurarm is in hoogte te verstellen.

Verwisselbare accu

Dankzij de verwisselbare onderhoudsvrije accu, kan er snel een tweede accu geplaatst worden om de rijtijd te vergroten. Als optie is de Multi-Mover S ook leverbaar met een lithium batterij.

 

Massieve banden

Standaard wordt de Multi-Mover geleverd op massieve banden van Continental. Deze banden zorgen in de meest extreme situaties voor de hoogst mogelijke tractie. De banden zijn ook leverbaar in een non-marking variant.

 

Koppeling

Er is keuze tussen een standaard koppeling en een hydraulische klem koppeling. Beide koppelingen zijn in hoogte en diepte te verstellen zodat de meeste karren eenvoudig aangekoppeld kunnen worden.

SpecificatiesMulti-Mover S
Voltage/Vermogen24 Volt 2×300 Watt
AandrijvingDual drive
MotorDC
Hellingspercentage15%
Max. gewicht op voertuig
Trekvermogen1300 Kg
Rem inrichtingElektro magneet rem
Snelheid vooruitTraploos 0-6 km/h
Snelheid achteruitTraploos 0-6 km/h
BandenMassief Continental
Accu indicatorJa
ClaxonJa
LaderIntern
Accupakket2×12 Volt 24Ah onderhoudsvrij
Afmetingen lxbxh64x38x100 cm
Gewicht incl. accu100 Kg