Neem contact met ons op: 071-5813030

WPML not installed and activated.

 

Multi-Mover XL elektrotrekker

Met de Multi-Mover-XL elektrotrekker van Riantec kunt u uw aanhangwagen tot maar liefst een gewicht van 3000 Kg eenvoudig verplaatsen en manoeuvreren over vlak terrein zonder fysieke inspanning. Dankzij de speciale banden en aandrijving is de Multi-Mover bruikbaar op zowel harde als zachte ondergrond. U kunt de elektrotrekker gebruiken op de manege, de camping, de caravanstalling, industrie complexen, montage bedrijven en op vele andere plaatsen.

De Multi-Mover XL kan onder andere gebruikt worden voor het trekken en duwen van: caravans, paardentrailers, aanhangwagens, veilingkarren, Deensekarren, boottrailers, montagewagens, decorwagens, marktwagens, verkoopwagens, draaiorgels, materiaalwagens, industrie aanhangers, helikopters, magazijnkarren, motortrailers, autotrailers, aggregaatwagens, spuitwagens, calamiteitenwagens, orderpickers etc… De Multi-Mover is echt MULTI inzetbaar.

Geschikt voor:
  • Enkelassers

Geschikt voor:
  • Tandemassers

Geschikt voor:
  • Schamelwagens

Eenvoudige bediening

De Multi-Mover is met de tillerhead eenvoudig te bedienen. Met de potmeter is de maximale snelheid in te regelen.

Diverse banden

Voor ieder type ondergrond is er een geschikte band leverbaar; lucht, massief, non-marking of akkerband

Kogel en pin koppeling

De kogel en pin zijn uitwisselbaar. Met de pin koppeling kunnen caravans die voorzien zijn van een disselslot ook aangekoppeld worden.

Stelbare stuurarm

Met de optionele stuurarm kan er tijdens het rijden langs de caravan of trailer gekeken worden.

Minder schade met de stelbare stuurarm

De stelbare stuurarm kan zowel naar links als rechts in een hoek van 45 graden gepositioneerd worden. Hierdoor kan de gebruiker ook langs de caravan of aanhanger kijken. Vooral in caravanstallingen is dit van groot belang, daar de caravans vaak zeer dicht tegen elkaar staan.

Sloten geen probleem!

Ook caravans of aanhangwagens met een slotkunnen doormiddel van de pin koppeling aangekoppeld worden.

Dubbellucht

Het dubbellucht zwenkwiel zorgt voor meer draagvermogen op zachte ondergronden.

Extreme akkerbanden

Voor zachte ondergronden zoals bijvoorbeeld zand of gras, zijn speciale akkerbanden leverbaar. In combinatie met het grote dubbellucht zwenkwiel heeft deze uitvoering goede prestaties op zachte ondergronden.

Contragewicht

Wanneer er meer tractie nodig is kan de Multi-Mover XL verzwaard worden met contragewichten van 20kg per plaat

Handmatig aankoppelen enkelasser

Een enkelasser handmatig aankoppelen is zeer eenvoudig. 1. Kantel de machine naar voor 2. Rij de koppeling vervolgens onder de dissel 3. Laat de machine weer terug kantelen 4. Klaar om weg te rijden

Handmatig aankoppelen tandemasser

Handmatig een tandemasser aankoppelen gaat als volgt: 1. Zet de aanhanger op de handrem 2. Draai de dissel met het neuswiel zo hoog mogelijk 3. Kantel de machine naar voor en haak de pin onder de dissel 4. Rij de machine onder de dissel 5. De voorste as is nu van de grond waardoor de tandemasser eenvoudig te manoeuvreren is

Elektrisch aankoppelen tandemasser

De elektrische koppeling is speciaal ontworpen om het aankoppelen van tandemassers te vereenvoudigen. Rij de multi-mover met de pin onder de dissel en druk op de knop om de tandemasser te liften. De voorste as komt van de grond waardoor de trailer perfect te manoeuvreren is.

Hydraulisch aankoppelen enkel- of tandemasser

Met de hydraulische koppeling kunnen zowel enkelassers als tandemassers eenvoudig aangekoppeld worden. Deze koppeling maakt het mogelijk om ook aanhangers/caravans aan te koppelen die met de dissel op de grond liggen.

SpecificatiesMulti-Mover XLMulti-Mover XL+
Voltage/Vermogen24 Volt 800 Watt24 Volt 1500 Watt
AandrijvingDifferentieelDifferentieel
MotorDCDC
Hellingspercentage15%20%
Max. gewicht op voertuig200 Kg200 Kg
Trekvermogen3500 Kg5000 Kg
Rem inrichtingElektro magneet remElektro magneet rem
Snelheid vooruitTraploos 0-6 km/hTraploos 0-6 km/h
Snelheid achteruitTraploos 0-6 km/hTraploos 0-6 km/h
Banden150x6x6 luchtbanden (std) massief zwenkwiel150x6x6 luchtbanden (std) massief zwenkwiel
Accu indicatorJaJa
ClaxonOptioneelOptioneel
Lader8A extern8A extern
Accupakket2×12 Volt 55Ah onderhoudsvrij2×12 Volt 55Ah onderhoudsvrij
Afmetingen lxbxh145x80x90 cm145x80x90 cm
Gewicht incl. accu150 Kg151 Kg

Opties

1,5 Kw aandrijving: 1,5 kw aandrijving voor meer trekkracht. Met deze aandrijving kunnen trailers tot 5000 kg verplaatst worden.

2×12 volt 100Ah accupakket: Bijna eens zoveel accucapaciteit voor langere rijtijd. Het extra gewicht van dit accupakket zorgt tevens voor meer tractie op de banden.

Interne lader: In plaats van de standaard externe lader is het mogelijk om een interne hoog frequent lader in te bouwen.

Stelbare stuurarm: Met de stelbare stuurarm kan de gebruiker ook langs de caravan of aanhangwagen kijken.

Diverse banden: Naast de standaard luchtbanden kan gekozen worden voor: Akkerbanden, massieve (non marking) banden, volgeschuimde luchtbanden

Actuator: Met de elektrische actuator kunnen tandemassers aangekoppeld worden zonder de machine te kantelen.

Hydraulische koppelingen: Met de twee hydraulische koppelingen kunnen snel en eenvoudig enkel- en tandemassers aangekoppeld worden zonder de machine te kantelen.

Contragewichten: Zorgen voor extra tractie